buffalo

Ramalan NFL – Pratonton Bil Buffalo 2007

The Bills selesai 7-9 musim lalu, kalah lima perlawanan dengan tiga mata atau kurang. Buffalo mempunyai beberapa bakat muda, seperti WR Lee Evans, QB JP Losman dan SS Donte Whitner. Tetapi mereka kehilangan banyak inti veteran mereka, termasuk CB Nate Clements, MLB London Fletcher-Baker, SLB Takeo Spikes dan RB Willis McGahee. Jadi di mana Buffalo diletakkan pada tahun 2007?

PEMECAHAN

QB JP mega888 Losman mempunyai lengan yang kuat, mampu melakukan semua lontaran. Dia mahir menghindari kesibukan dan dapat bermain di jalan raya. Tetapi dia masih muda dan memerlukan kerja untuk mengenali perlindungan dan tidak mengunci satu penerima. Losman juga perlu belajar membaling bola dan tidak memaksa lontaran.

Semasa berlari ke belakang, Willis McGahee pergi ke Baltimore. Masukkan pilihan rookie draf pusingan pertama Marshawn Lynch. Lynch mempunyai gabungan ukuran (5-11, 215), kelajuan dan kekuatan yang hebat. Dia kuat dalam perlindungan hantaran dan juga boleh bermain di luar sebagai penerima. Lynch sukar difahami dan jarang berlaku pada hubungan pertama.

Lee Evans adalah orang yang tepat dalam kumpulan penerima. Evans adalah penerima permainan besar yang menangkap enam hantaran dari jarak 40 ela atau lebih pada ’06. Dia mempunyai kelajuan tinggi dan mematikan di beberapa laluan pergerakan. Dari Peerless Price, hingga Josh Reed dan Roscoe Parrish, seseorang perlu meningkat agar Evans tidak menghadapi pasukan beregu yang berterusan. TE Robert Royal menetapkan kerjaya terbaik untuk tangkapan (23) dan ela (233) pada ’06.

The Bills berharap mereka dapat meningkatkan kedudukan mereka dengan penambahan penjaga Derrick Dockery dan Langston Walker. LT Jason Peters adalah pemain yang semakin meningkat, membentuk pasukan kiri yang kukuh dengan Dockery. Duke Preston memulakan babak kedua ’06 dengan penjaga kanan, tetapi banyak peningkatan diperlukan jika dia berharap dapat mengekalkan pekerjaan awalnya. Center Marvin Fowler memiliki ukuran yang sedikit dan secara rutin dikalahkan oleh serangan yang lebih besar.

PERTAHANAN

Sejajar dengan itu, mega888 Pro-Bowl Aaron Schobel mencatat 14 karung tertinggi musim lalu. Chris Kelsay dan Ryan Denney melengkapkan barisan depan yang sukar dan agresif. Anthony Hargrove dan Larry Tripplett juga akan melihat masa bermain yang panjang di hadapan.

Unit ini mendapat kejayaan besar ketika kehilangan Fletcher-Baker dan Spikes. Pilihan pusingan kedua Paul Posluszny akan menjadi pemain tengah. Dia pintar, pantas dan boleh bermain di semua bidang. Angelo Crowell kini akan bergerak ke arah yang kuat, yang semestinya sesuai dengan kemahirannya. Keith Ellison akan menggantikan Crowell di bahagian lemah.

The Bill akan kehilangan CB Nate Clements. Terrence McGee kini menjadi penjuru nombor satu. Pilihan pusingan ketiga Ashton Youboty 2006 harus meningkat. Dia hanya bermain tiga perlawanan musim lalu, tetapi dia adalah atlet yang baik yang kemahiran pertuturannya perlu ditingkatkan. Kiwaukee Thomas, pemain sudut nikel tahun lalu, juga perlu meningkat.

The Bills memulakan dua pemula keselamatan musim lalu, Donte Whitner dan Ko Simpson. Whitner adalah penyokong larian fizikal dan Simpson adalah seorang pelindung yang mendalam dengan kemahiran bola yang hebat.

PASUKAN KHAS

Pemain Pro Bowl Brian Moorman sangat hebat. Dia mendapat masa gantung yang baik dan merupakan penendang gol yang sangat baik. Penendang Rian Lindell, penendang paling tepat dalam sejarah Bills, melakukan 23 daripada 25 percubaan FG musim lalu dan telah membuat 224 percubaan PAT dalam kariernya. McGee selesai dengan rata-rata kick-off 26.1 ela lagi kukuh. Parrish berada di tangga ketiga liga dengan pulangan rata-rata 11.4 ela.

PERKARA

The Bills belum pernah ke playoff sejak ’99. Rekod itu tidak akan berakhir tahun ini. Losman masih dalam proses yang sedang berjalan, seperti halnya o-line. Dan Lynch perlu membuktikan bahawa dia adalah orangnya. Pertahanan mengambil langkah mundur. Pasukan ini mempunyai bakat muda yang baik, tetapi memerlukan lebih banyak masa untuk matang. Jangkakan catatan 5-11 dan tempat terakhir di East AFC.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *